Ask Your Question
1

Incorrect auto-editing behaviour for Wing Pro when enabing all of the options for auto-editing.

asked 2020-03-26 20:42:45 -0500

hongyi-zhao gravatar image

updated 2020-03-30 21:31:18 -0500

Hi,

In wingide pro, I enabled all of the options for auto-editing. But I meet the incorrect behavior given by wingide for the auto-editing, see following for detailed info:

 from aiida.orm.querybuilder import QueryBuilder
 qb = QueryBuilder()
 qb

When I input the qb for the second time in above snippets, the cursor will skip to the location of the first appearance of qb. As a result, the auto-editing will edit the things there and give a error results.

How to solve this problem?

Regards

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

I don't see this problem here, but it may have to do with additional context in the file triggering a bug. Is there a file that reproduces this that you can send to support@wingware.com?

Wingware Support gravatar imageWingware Support ( 2020-03-26 21:43:14 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2020-03-27 18:17:49 -0500

hongyi-zhao gravatar image

updated 2020-03-30 21:24:26 -0500

Finally, I find the the most simple way to solve this problem is: remove the user setting directory, uninstall and re-install wing.

Regards

edit flag offensive delete link more

Comments

One possibility is that you had earlier reset the allowed analysis database size limit and removing the user settings directory may have increased the value of the Source Analysis > Max Cache Size preference. It may also be worth pressing the Clear Cache button next to that preference, unless you also removed the cache directory listed in Wing's About box.

Wingware Support gravatar imageWingware Support ( 2020-03-30 07:46:20 -0500 )edit

No, I don't reset on the Source Analysis > Max Cache Size all the time. I just leave as it is. Anyway, thanks for your hints.

hongyi-zhao gravatar imagehongyi-zhao ( 2020-03-30 21:29:27 -0500 )edit

Oh, OK, so it may also be a change in preferences since removing the settings directory would have reset those all back to the defaults. I'm just trying to think what would have changed to fix it, given that I think you didn't remove the analysis cache, which would have been my first suspect. In any case, thanks for reporting this.

Wingware Support gravatar imageWingware Support ( 2020-03-31 06:54:40 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2020-03-26 20:42:45 -0500

Seen: 791 times

Last updated: Mar 30